Matalassos / Colchones Igualada

Com combatre el fred al llit durant l’hivern?

Amb l’hivern pròpiament dit i amb el fred ja instal·lat a casa hem d’anar buscant solucions per no passar fred al llit. Per això avui des Relax anem a donar-vos un seguit de consells a l’respecte. Si bé en molts casos poden semblar qüestions simplement decoratives, és veritat que t’ajudaran a mantenir una bona temperatura al dormitori i, per tant, en llit.

Cortines i catifes. Com dèiem, pot semblar una qüestió merament estètica, però la col·locació de cortines a les finestres de la teva habitació, t’ajudaran a resguardarte de l’fred i aconseguiràs que a l’interior de casa teva tinguis una major sensació de calidesa, així com que la calor de la teva llar es mantingui. Si tries a més un teixit una mica gruixut, protegirà encara més de l’fred. D’altra banda, les catifes al dormitori seran una ajuda més per mantenir una bona temperatura a la llar.

Nòrdic o manta. La roba de llit serà també vital per no passar fred al llit durant la nit. En aquest cas es presenten dues opcions que dependran de l’gust de l’dorment. Tant els nòrdics com les mantes tenen com a objectiu abrigar i protegir-te de l’fred. Si no us agrada que la roba de llit tot sobre tu, la teva elecció és un nòrdic, mentre que si el que vols és notar el pes al llit, serà millor que optis per les mantes. D’altra banda, l’elecció de la teva roba per dormir també serà important. Pel que fa a el teixit de pijama o camisa de dormir és aconsellable l’ús de peces de cotó enfront de les de llana, ja que aquestes últimes poden arribar a provocar sudació.
Equips de descans. Els equips de descans que triïs per al teu dormitori també poden influir a l’hora de protegir més de l’fred. No es pot dir que hi hagi uns matalassos específics per fredolics o per a l’hivern, però sí que hi ha alguns que es poden adaptar millor a tots aquells als quals no els agradi el fred. En Relax, dins del nostre ampli catàleg de matalassos, podem destacar el matalàs Magnum, que té com una de les seves característiques principals, la climatització. Compta amb dues cares, una d’elles amb llana i caixmir que aporta un alt poder calorífic per a l’hivern.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

2 Comentaris

  1. colchones restonic Juliol 12, 2019

    En invierno también es adecuado abrir ligeramente la ventana para ventilar la habitación. Pero no deberías excederte de unos pocos minutos. Si se te olvida y la dejas durante mucho rato, lo más probable es que la habitación se vaya enfriando y pases frío.

Deixar una resposta

© 2021 Venda de matalassos i productes del descans a Igualada

Autor Anders Norén

Idioma »