Matalassos / Colchones Igualada

Karibian està sempre a l’última en criteris d’innovació i tecnologia.Una revolució en el món de l’descans

Karibian Descans, una empresa líder i consolidada en el seu sector. Combinacions riques en contrastos, fan d’aquesta, una marca potencial en el món de l’descans, des de fa més de 20 anys.
valors fonamentals
Durant els seus 20 anys d’Història, s’ha demostrat que confort, qualitat i innovació, són valors reinventats amb el pas dels anys. A partir de materials acuradament seleccionats, aquests factors seguiran actuant com a premissa principal en el nostre dia a dia, i en totes les nostres col·leccions de productes, mantenint intacta la nostra essència i creant conjunts de descans per a tothom, adaptant-nos als gustos i necessitats de cada una.
Tenim cura de les persones i de l’planeta
Com a fruit del nostre esforç i inspiració, oferim productes que fan servir la major qualitat tant en materials, com en confort i disseny. I sempre sota els diferents segells de qualitat que respecten l’equilibri amb el medi ambient (Oeko-Tex 20170k1452). En base a aquests principis i valors, analitzem constantment les tendències i innovacions de el sector, per oferir un producte distintiu i de qualitat a el client més exigent. Un bon descans, té el poder de despertar infinites sensacions.
Infraestructura i equip humà
Dormir bé i d’una forma correcta, és sinònim de qualitat de vida. En l’actualitat, ens hem convertit en una fàbrica de referència amb unes instal·lacions d’última generació, amb més de 23.000 m2 de teixit industrial i maquinària avançada en confecció. Cada vegada més persones trien la nostra marca, per ser el seu company de somnis. Una empresa integrada per un equip humà de professionals decidits a ser els millors en el seu camp, responent a noves i complexes tasques afegint valor i qualitat.
Fes de les teves nits un ambient tan distingit com màgic, inverteix en descans, inverteix en qualitat de vida.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2021 Venda de matalassos i productes del descans a Igualada

Autor Anders Norén

Idioma »