Matalassos / Colchones Igualada

Funda de matalàs o protector de matalàs, en què es diferencien?

És important protegir el matalàs per a una bona higiene i contribuir a la vida útil d’aquest. D’aquesta manera ens evitarem taques o olors que es produeixen en utilitzar diàriament. No obstant això, de vegades desconeixem totes les opcions de les que disposem o no sabem quina és la que millor s’ajusta al que necessitem.

Així que ens sembla una bona idea veure les diferències entre la funda del matalàs i el protector de matalàs.

Diferències entre funda de matalàs i protector de matalàs
Funda de matalàs: És la primera funda en contacte amb el matalàs. Recobreix el matalàs per complet, és a dir, per dalt i per baix i es tanca amb una cremallera. Queda totalment ajustat al matalàs i ens ajuda a garantir la higiene del matalàs ja que aquesta funda es pot rentar. En la nostra gamma de productes pots trobar-la 100% cotó.
Matalàs: S’ajusta com un llençol de sota. I es posa a sobre de la funda del matalàs. La gran diferència és que té una part de encoixinat que millora el confort del matalàs i allarga la vida útil del mateix. També ens ajuda a protegir-lo de taques, ja que també pots rentar-lo seguint les instruccions de l’etiqueta. Gràcies al nostre protector de matalàs farcit de fibra buida incrementaràs la comoditat aconseguint un major descans. A més és transpirable, una característica molt important a l’hora de dormir.
Aquestes dues opcions que us plantegem cobreixen necessitats diferents. Si teniu qualsevol altre dubte, fer-nos-arribar i estarem encantats d’ajudar-vos.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2021 Venda de matalassos i productes del descans a Igualada

Autor Anders Norén

Idioma »