Matalassos / Colchones Igualada

El llit: punt de trobada i oci

L’ús lògic que té el llit ho entenem i practiquem tots. Especialment els que adoren dormir i fins i tot dedicar una estona llarga a despertar i remolejar entre els llençols. Però si pensem en els usos que li donem al nostre llit, a aquest raconet de pau de la nostra casa, trobarem nombroses activitats que res tenen a veure amb dormir, la majoria d’elles relacionades amb l’oci.

 
Esmorzar i dinar al llit:
Si alguna vegada us han delectat amb un esmorzar romàntic o heu tingut el plaer que us portin el menjar al llit quan heu estat convalescents, sabreu del que parlem. Esmorzar al llit és una autèntica meravella, però també molt perillós perquè corres el risc d’estar massa a gust i que el saldo final del dia sigui més hores al llit que dempeus.
Treballar o estudiar des del llit:
Probablement no és el que recomanen els experts, però segur que ho heu fet alguna vegada. El problema de treballar o estudiar des del llit és que tant grans com petits dediquem moltes hores a aquesta activitat i és difícil trobar una postura saludable per a l’esquena.
Veure sèries o pel·lícules:
Tot un clàssic que probablement hàgiu practicat alguna vegada durant els dies de confinament durant aquest 2020 tan estrany. Una activitat genial per fer tant sol, com acompanyat.
llegir:
Potser aquesta és la més plaent de tota la llista i sens dubte, la més saludable, sempre que disposis un parell de coixins de manera que la teva esquena adopti una correcta posició i no pateixi.
Armari secundari:
Aquesta és una en la qual caiem els més desordenats. Quantes vegades hem utilitzat nostre llit com a espai d’emmagatzematge i els embalums que anem posant a sobre acaben marejats de canviar constantment del llit a la taula i de la taula al llit … Per això la solució és fàcil i pràctica: fes-te amb unes quantes caixes o un bagul amb espai d’emmagatzematge que et permeti gaudir del teu llit com mereixes.
Llit elàstic:
Si teniu petits a casa, segur que més d’una vegada la vostra habitació s’ha convertit en un festival de salts. Una activitat en la qual, no ens enganyem, tots vam gaudir com nans.
Punt de trobada:
El llit és un dels millors espais de reunió on riure, conversar i deixar-nos aconsellar per el coixí quan alguna cosa ens preocupa. Segur que la vostra llit ha estat testimoni de les vostres converses més profundes amb els vostres fills, parella o fins i tot la vostra mascota.
Com veieu, el llit té infinits usos, molts d’ells relacionats amb l’oci i el gaudi. Els experts diuen que passem al voltant d’un terç de les nostres vides dormint al llit, així que, si sou dels que gaudiu de passar temps en la vostra habitació, probablement el temps sigui més gran. La qual cosa pot ser molt beneficiós per a la nostra ment i també per al nostre cos si ho fem amb la postura correcta.
Quins usos inesperats li dones al teu llit?


+ info a :

DON RELAX
Ctra. de Manresa, 133, 08700 Igualada, Barcelona

Resenyes: ⭐⭐⭐⭐ 4,4 de 5

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2021 Venda de matalassos i productes del descans a Igualada

Autor Anders Norén

Idioma »