ZENIT MOTOR

Fermesa (1 a 10)  (1 suau – 10 ferm)

> MODEL: articulat elèctric en 4-5 plans

> BASTIDOR: metàl·lic amb tub d’acer de 1,5 mm de gruix (màxima resistència st-44)

> SUPORT: cinc línies de multielements de Hytrel®, tacs de cautxú/Hytrel® i làmines de fusta de faig contraxapada i vaporitzada.

> PINTURA: antiesgarrapades EPOXI

> DISSENY EXTERIOR: tub exclusiu de 60×20 cm

> ALÇADA TOTAL ESTÀNDARD: potes de 25 cm + alçada sense potes 8 cm

> GRAU DE FERMESA: varible amb multielements

> SUBJECCIONS: arquillo inferior subjecta matalàs. Laterals opcionals

> MOTOR: Europeu OKIN® silenciós, robust i resistent, comandament amb cable o sense fil.

El Zenit és un somier metàl·lic amb tub d’acer de 1,5 mm. de gruix (màxima resistència st-44) i tub exclusiu de 60×20 per als de motor i tub de 40×30 per als fixos.

El somier de motor es fabrica amb cinc plans darticulació fins a 105 cm. i quatre plànols a partir d’aquesta mesura, va proveït de cinc línies de multielements de Hytrel oscil·lobasculants des de la zona d’espatlles fins a la zona de malucs i autoreguladors de fermesa a la zona lumbar, la resta de zones consta de tacs de cautxú/ Hytrel i làmines de fusta de faig contraxapada i vaporitzada.

Els multielements són oscil·lobasculants i amb autoreguladors de fermesa a la zona lumbar que permeten una millor i individualitzada adaptació independentment del pes i de la morfologia de cadascuna de les persones i en el cas dels somiers Zenit, col·loquem a la resta de zones tacs basculants de Hytrel® amb una gran durabilitat i indeformabilitat, proveïts de làmines de fusta de faig contraxapada i vaporitzada.

TAMBÉ PODEN INTERESSAR-TE AQUESTES ALTRES BASES

Obrir xat
Hola, En què et podem ajudar?
Hola, 👋
En què et podem ajudar?