CENTRES ESPECIALITZATS EN EL DESCANS

Matalassos per a talles grans

Català CA English EN Español ES

XL

Un matalàs resistent i còmode que s'adequa al teu pes corporal per aconseguir un descans confortable.

Un matalàs pensat per a aquelles persones amb un pes elevat que busquen un descans de qualitat. Una solució confortable per poder gaudir del matalàs adequat al teu pes corporal, perquè descansis igual de bé sol o en parella. No es tracta únicament que el teu cos descansi sobre un matalàs resistent, i no t’enfonsis, sinó d’afavorir un descans reparador sobre un matalàs ferm, que t’ofereixi un bon suport. Comprovaràs com s’alleugen els punts de contacte de la teva musculatura. S’adapta amb frescor a la forma de la teva anatomia, acollint el teu pes i provocant la circulació de l’aire. És suau al contacte amb la teva pell i gràcies a la bona ventilació interior reduirà la teva sudoració. T’ajudarà a regular la temperatura del cos i així millorar la circulació sanguínia.

TECNOLOGIA

HR+Visco Cuatricapa

TEIXIT

Stretch

ZONES DE DESCANS

Sense Zones

TRACTAMENT

X-Cool

REFORÇ PERIMETRAL

No

ALTURA

30 cm

DIBUIX

Tapa-Tapa

SENSACIÓ

Fermesa

Molt Alta

Transpirabilitat

Molt alta

COMPONENTS DEL MATALÀS

  1. Teixit
  2. Visco Gel
  3. HR Super Soft
  4. HR Air Plus
  5. Teixit Protector
  6. Nucli Quatricapa (HR + Visco)

DUBTES FREQÜENTS SOBRE MATALASSOS PER A TALLES GRANS

Moltes persones es pregunten quin matalàs han de triar si tenen cert sobrepès. És una pregunta important, ja que una persona amb un pes superior a la mitjana (més de 95 kg) requereix una composició de matalàs específica.

El matalàs ha de ser capaç de suportar una càrrega pesada i, alhora, oferir un suport òptim i mantenir aquesta resistència a llarg termini. L’elecció d’un matalàs que compleixi aquestes especificacions garanteix que la persona amb excés de pes pugui gaudir de les prestacions d’un matalàs de qualitat i dormir bé.

Triar un matalàs de qualitat per a una persona amb sobrepès significa també invertir en un matalàs a llarg termini per conservar-lo durant molt de temps. Així que has de trobar el matalàs amb millor relació qualitat-preu.

Alguns matalassos tenen components que poden suportar càrregues superiors a la mitjana. Per tant, és convenient triar la referència de matalàs ideal si tens problemes de pes o simplement si el teu pes és superior a la mitjana.

Un matalàs de qualitat és el criteri d’elecció de qualsevol consumidor, independentment de la morfologia. Per això, és important tenir en compte tots els aspectes a l’hora de triar un matalàs de qualitat.

No obstant això, una persona amb excés de pes o obesitat ha de tenir en compte certs aspectes específics per trobar el matalàs adequat per al seu tipus de cos.

En primer lloc, pel que fa a la mida del matalàs, una persona més pesada necessita una superfície de descans més gran que la mitjana. Per tant, cal tenir en compte la longitud del matalàs quan és alt i l’amplada quan es té sobrepès. Si ets alt i fort, has d’optar per un matalàs ample i llarg.

La mida estàndard de 140x190cm ha d’evitar-se, excepte per a les persones amb sobrepès d’estatura normal que dormen soles. Si ets una persona amb excés de pes, però la teva estatura és a la mitjana (per sota d’1,90 cm), inverteix en un matalàs d’amplada suficient, sobretot si dorms amb una altra persona (160 cm o 180 cm). Quant a la longitud, et pots conformar amb una longitud de 190 cm si la teva altura no supera els 180 cm.

La longitud i l’amplada màxima dels matalassos que se solen fabricar i comercialitzar són de 200 cm. Si fas més d’1,95 metres, sol ser aconsellable optar per un matalàs a mida per obtenir un confort òptim. Tot i això, la fabricació d’un matalàs a mida pot resultar cara.

També pots combinar dos somiers de mida estàndard i dos matalassos de mida estàndard per crear una superfície de descans més gran a un preu més assequible.

Amb un matalàs més gran, també guanyaràs en comoditat. Els matalassos de mida King (200x200cm) o Queen (180x200cm) es recomanen per tant per a persones fortes i/o altes que dormen en parella.

A l’hora d’escollir un matalàs per a una persona amb excés de pes, és aconsellable optar per un matalàs amb components especials. Els matalassos de molles són altament recomanables en aquests casos. Hi ha dos tipus de matalassos de molls: els convencionals i els de molls ensacats.

Els molls ensacats ofereixen una independència òptima per dormir, ja que cada moll ensacat és independent. Això significa que el cos es recolza de manera més precisa al matalàs, de manera que una persona amb sobrepès que dorm amb una persona de complexió normal no destorbarà la seva parella.

Les molles ensacades també proporcionen una millor ventilació que l’escuma (l’aire es renova fins a 10 vegades durant la nit per a una millor higiene), un punt essencial quan se sap que un matalàs airejat dura més temps. Les molles ensacades són ideals per a les formes corporals més grans que la mitjana, ja que el matalàs és més resistent a la càrrega i ofereix un major confort.

A més, algú amb sobrepès ha d’optar per un matalàs gruixut, que garanteix una concentració més gran dels components i augmenta la resistència del matalàs als punts de pressió del cos.

TAMBÉ PODEN INTERESSAR-TE AQUESTS MATALASSOS

Relax

Matalassos de làtex

MATALASSOS DE LÀTEX Sistema de descans elaborat a partir d’un exclusiu procés d’escumació de caràcter natural i ecològic a causa de la procedència de l’arbre

VEURE MÉS »
Relax

Matalassos de molls

MATALASSOS DE MOLLS Sistema de descans elaborat a partir de molls que es caracteritza per donar fermesa i estabilitat. Combinant-se amb diferents tecnologies s’aconsegueixen diferents

VEURE MÉS »
Relax

Escumats

MATALASSOS D’ESCUMACIÓ TÈCNICA Amb els matalassos que trobaràs a l’interior d’aquest catàleg, hem aconseguit crear diferents experiències sensitives i oferir a cada persona la que

VEURE MÉS »
Obrir xat
Hola, En què et podem ajudar?
Hola, 👋
En què et podem ajudar?