CENTRES ESPECIALITZATS EN EL DESCANS

Escumats

Català CA English EN Español ES

MATALASSOS D'ESCUMACIÓ TÈCNICA

Amb els matalassos que trobaràs a l'interior d'aquest catàleg, hem aconseguit crear diferents experiències sensitives i oferir a cada persona la que s'adapta al vostre gust i preferència, cobrint totes les necessitats per al vostre descans.

triunfo

Gran reacció al contacte, amb suport més ferm a les zones dels extrems i zona lumbar, transmetent més suavitat a les zones intermèdies.

MILOS

Un producte que respecta la nostra morfologia corporal per embolicar-nos de manera constant, oferint-nos un suport estable perquè el nostre somni sigui veritablement reparador.

GEN

La seva acollida gradual ajuda a la relaxació muscular, oferint un descans reparador.

dakar-27

Matalàs amb el nostre nucli monocapa, que té cura del teu descans. Un producte que reacciona a la pressió ia la temperatura corporal, mantenint la fermesa i dissipant la calor.

DAKAR-21

Matalàs amb el nostre nucli monocapa, que té cura del teu descans. Un producte que reacciona a la pressió ia la temperatura corporal, mantenint la fermesa i dissipant la calor.

DOHA

Amb un acabat que et permet experimentar la sensació d’ingravidesa que aporta la viscoelàstica, aquest model us ofereix solucions per al vostre dia a dia.

PEKIN

Creat per oferir-te un producte fàcilment transportable, confortable i durador.

ESTRELLA-21

Matalàs Estrella amb dues alçades diferents i un nucli d’escuma tècnica d’última generació. Es pot incorporar tant a una base rígida integrada en un moble juvenil, com a una base de làmines.

ESTRELLA-15

Matalàs Estrella amb dues alçades diferents i un nucli d’escuma tècnica d’última generació. Es pot incorporar tant a una base rígida integrada en un moble juvenil, com a una base de làmines.

DUBTES FREQÜENTS SOBRE ELS MATALASSOS D'ESCUMACIÓ TÈCNICA O VISCOELÀSTICS

El matalàs d’escuma viscoelàstica pot semblar ferm al principi, però una vegada que t’estires en ell, s’estova gradualment i s’adapta a la forma del teu cos. Després, així que et mous, s’adapta de nou per emmotllar-se a la teva nova posició i torna automàticament a la seva forma original si t’aixeques del llit.

Per això, el matalàs d’escuma amb memòria utilitza escuma viscoelàstica, que és una escuma sensible a la calor, cosa que significa que reacciona a la calor de l’ambient i del cos. Això permet que s’estovi al contacte amb la calor del teu cos i després torni a la seva posició original.

Per a un confort òptim i un millor gaudi d’aquest tipus de matalassos, el millor és tenir una temperatura ambient entre 18 i 22 °C.

En l’àmbit dels matalassos de llit, el matalàs d’escuma viscoelàstica ha suposat una revolució des de la seva introducció. Aquest matalàs, capaç de memoritzar la forma del teu cos, s’adapta a la teva morfologia i t’aporta així molts avantatges extraordinaris en termes de confort, somni, benestar i salut.

El matalàs d’escuma viscoelàstica no té molls ni materials que es puguin deteriorar amb el temps, cosa que augmenta la seva durabilitat. A més, et permet moure’t tot el que vulguis sense despertar la teva parella.

Millora el teu somni amb un matalàs que et reconeix

El matalàs dʻescuma amb memòria ofereix una comoditat extraordinària. Quan t’estires sobre ell, s’emmotlla automàticament a la forma del teu cos. D’aquesta manera, l’esquena i la columna vertebral reben més suport.

Per la seva forma de modelar el cos, el matalàs d’escuma viscoelàstica proporciona al teu cos un veritable descans, especialment a nivell muscular i articular.

També ajudarà a alleujar les zones de pressió, com les espatlles, el coll, els talons o la pelvis, distribuint-les uniformement per tot el cos. I aquesta sensació d’embolcall tan agradable et farà la impressió de dormir a la ingravidesa.

Això et proporcionarà un somni increïblement agradable i molt més reparador i també tindrà un impacte considerable al teu benestar.

Un matalàs d’escuma amb memòria per sentir-se millor al dia a dia

Tenir un matalàs molt més confortable que et permeti dormir millor no és només un luxe, sinó que té un impacte immediat a la teva vida quotidiana.

En dormir millor, estaràs de molt millor humor amb la gent que t’envolta, seràs més productiu a la feina i tindràs molta més energia per fer més coses al dia. I aquestes millores al teu benestar també tindran un efecte molt positiu per a la teva salut.

Un matalàs intel·ligent per mantenir la teva salut

El matalàs dʻescuma amb memòria té grans propietats terapèutiques per mantenir i millorar la teva salut.

No en va és molt recomanat pels osteòpates per ajudar a resoldre problemes com el lumbago crònic, el mal d’esquena crònic, les malalties reumàtiques, l’artrosi, els trastorns circulatoris (venosos), la manca de son, etc. present en l’àmbit hospitalari per als pacients que es veuen obligats a romandre estirats durant molt de temps.

En definitiva, el matalàs d’escuma viscoelàstica us ajudarà a prevenir els mals d’esquena, les patologies de la columna vertebral i altres problemes.

Com hem dit anteriorment, l’escuma viscoelàstica reacciona a la temperatura. Com més calenta estigui, més tova serà l´escuma. Per contra, com més fred faci, més rígida serà l’escuma.

Per tant, hi ha determinades situacions en què aquest tipus de matalàs pot no ser aconsellable:

  • Si dorms en una habitació massa freda (menys de 18 °C) o massa calenta (més de 22 °C).
  • Si sues molt al llit (el matalàs reté la calor i et fa suar encara més).
  • Si dorms nu (el teu cos alliberarà més calor i transpiració).

Però aquests problemes relacionats amb la calor es poden resoldre amb una solució econòmica: una funda de matalàs. Es col·loca damunt del matalàs, sota el llençol, i mantindrà el dorment fresc en proporcionar-li una capa aïllant.

Aquest matalàs està destinat a persones que:

  • Dormen principalment de costat o d’esquena.
  • Volen millorar la qualitat del seu somni reparador.
  • Volen prevenir problemes d’esquena o ja en tenen (lumbago, escoliosi, diverses patologies de la columna vertebral).
  • Volen un excel·lent confort per dormir molt millor.
  • Tenen al·lèrgies, perquè l’escuma viscoelàstica és antifloridura, hipoalergènica i antiàcars.

TAMBÉ PODEN INTERESSAR-TE AQUESTS MATALASSOS

Relax

Matalassos de làtex

MATALASSOS DE LÀTEX Sistema de descans elaborat a partir d’un exclusiu procés d’escumació de caràcter natural i ecològic a causa de la procedència de l’arbre

VEURE MÉS »
Relax

Matalassos de molls

MATALASSOS DE MOLLS Sistema de descans elaborat a partir de molls que es caracteritza per donar fermesa i estabilitat. Combinant-se amb diferents tecnologies s’aconsegueixen diferents

VEURE MÉS »
Obrir xat
Hola, En què et podem ajudar?
Hola, 👋
En què et podem ajudar?