CENTRES ESPECIALITZATS EN EL DESCANS

Matalassos de làtex

Català CA English EN Español ES

MATALASSOS DE LÀTEX

Sistema de descans elaborat a partir d'un exclusiu procés d'escumació de caràcter natural i ecològic a causa de la procedència de l'arbre de cautxú de Hevea. Proporciona una gran adaptabilitat al cos ja que és altament flexible i elàstic.

HERBO

El seu excel·lent tacte és ideal per estar en contacte amb el teu cos. Gran regulador tèrmic que proporciona calidesa a l’hivern i frescor a l’estiu.

IRIS

Matalàs 100% làtex, amb una estructura zonal que facilita el repartiment dels punts de pressió. El teu cos recuperarà lenergia durant el son.

DUBTES FREQÜENTS SOBRE ELS MATALASSOS DE LÀTEX

Un matalàs de làtex és un matalàs el nucli del qual està format principalment per làtex, de vegades al 100%, és a dir, en un sol bloc, i altres vegades es compon d’una capa de làtex sobre un nucli d’escuma. Per això es distingeixen dues categories de matalassos: 100% làtex i làtex.

El làtex és material d’aspecte elàstic. Es deriva de la transformació d’un producte brut procedent de l’arbre del cautxú.

Cal recordar que els matalassos de làtex estan fets tant de làtex natural (amb un mínim de 85% de llet d’hevea) com de làtex sintètic.

  • Làtex natural: l’última cosa en elasticitat natural. La seva excel·lent elasticitat natural li confereix un confort inigualable. Les fibres permeten una ventilació natural que regula la temperatura del llit. El làtex natural és molt resistent i té una longevitat reconeguda. Densitat de 65 a 90 kg/m3 segons confort. Aquest derivat no conté cap component químic o orgànic en la versió natural. Per tant, no és contaminant.
  • Làtex sintètic: És un derivat del petroli que es va desenvolupar durant la Segona Guerra Mundial. Acolliment suau i confort. Proporciona una gran comoditat gràcies a la seva elasticitat i distribueix la pressió de manera òptima. També és conegut per la seva durabilitat en el temps. Densitat de 60 a 70 kg/m3 segons confort.

L’ergonomia i la dinàmica d’aquest matalàs són sens dubte les millors característiques. El material natural amb què es fabrica li confereix certes qualitats. Com que és elàstic, el làtex fa que el matalàs sigui flexible, suau i ferm en profunditat. S’adapta perfectament a la morfologia de les persones que ho ocupen.

Els efectes són múltiples. La columna vertebral està ben alineada i el suport està perfectament distribuït entre les diferents zones anatòmiques. Quan et mous, la roba de llit segueix el moviment del teu cos sense pertorbar la qualitat del teu somni.

Com un matalàs d’escuma amb memòria, s’adapta completament al teu cos. Això garanteix una excel·lent comoditat i un suport òptim. Dormir en un matalàs de làtex només et proporcionarà un somni agradable. No patireu de mal d’esquena o altres dolors després d’un llarg descans.

A més, el gruix del bloc (de 12 a 20 cm) i la seva densitat fan d’aquest matalàs una opció excel·lent per al descans. El matalàs de làtex té una llarga durabilitat a les versions a partir de 16 cm.

Mentre que altres matalassos comencen a perdre la forma amb el temps, els matalassos de làtex són densos i no s’assenten. Els matalassos de làtex solen tenir una inversió inicial més gran, però duren fàcilment més que altres opcions de matalassos.

Els resultats: relaxació muscular completa, millora de la circulació sanguínia i una veritable sensació d’ingravidesa. Dorms millor, et recuperes més ràpid.

Finalment, esmentar que aïllen el moviment, cosa que els fan una opció ideal per a les parelles que dormen una al costat de l’altra, ja que fan que el somni sigui més tranquil pel fet que hi ha menys pertorbacions.

Triar un matalàs de làtex no compta amb punts febles, al marge del seu preu, que és superior al d’un altre tipus de matalassos, podent pujar fins als 800 euros per un matalàs de 140x190cm.

D’altra banda, pot requerir de vegades dues persones per donar-li la volta a l’estiu o hivern a causa del seu pes, especialment a la versió 100%.

Et costa agafar el son? Tens un somni pesat? T’aixeques cansat al matí? Pensa canviar el teu matalàs. Pot ajudar-te a aconseguir les 6 hores de son que necessites com a adult per posar-te en forma només aixecar-te.

Si estàs buscant el matalàs ideal per aconseguir per fi el somni reparador que necessites, escull un matalàs de làtex.

TAMBÉ PODEN INTERESSAR-TE AQUESTS MATALASSOS

Relax

Matalassos de molls

MATALASSOS DE MOLLS Sistema de descans elaborat a partir de molls que es caracteritza per donar fermesa i estabilitat. Combinant-se amb diferents tecnologies s’aconsegueixen diferents

VEURE MÉS »
Relax

Escumats

MATALASSOS D’ESCUMACIÓ TÈCNICA Amb els matalassos que trobaràs a l’interior d’aquest catàleg, hem aconseguit crear diferents experiències sensitives i oferir a cada persona la que

VEURE MÉS »
Obrir xat
Hola, En què et podem ajudar?
Hola, 👋
En què et podem ajudar?