CENTRES ESPECIALITZATS EN EL DESCANS

Matalassos de molls

Català CA English EN Español ES

MATALASSOS DE MOLLS

Sistema de descans elaborat a partir de molls que es caracteritza per donar fermesa i estabilitat. Combinant-se amb diferents tecnologies s'aconsegueixen diferents graus d'adaptabilitat transmetent així diferents sensacions. Donen gran acollida i suport al cos, a més no transmeten calor.

SUBLIME

Proporciona un gran confort, perquè gaudeixis de dos llits completament independents i ergonòmics.

INSIGNIA

Quan arriba la nit, volem sentir el confort i l’estabilitat d’un matalàs que s’adapti a les necessitats corporals, que ens permeti somiar, que ens torni a la infància.

SUPRA

La seva elaboració tradicional ens garanteix l’estabilitat de tots els components interiors: cotó, lli, llana, cashmere… es combinen per proporcionar-nos el confort i la temperatura ideal per al nostre descans.

MAGNUM-FIRM

Carcassa de molls ensacats que combina en 7 zones, diferents quantitats de molls (més a les zones reforçades) en funció de cada part del cos.

MAGNUM-MEDIUM

Carcassa de molls ensacats que combina en 7 zones, diferents quantitats de molls (més a les zones reforçades) en funció de cada part del cos.

GAVIOTA ORO

Gràcies a gairebé 700 molls és molt confortable i adaptable, no transmet el moviment de la parella i ofereix un descans individual.

XANA-FIRM

Un matalàs que ofereix dos tipus de fermesa segons les teves prioritats.

XANA-MEDIUM

Un matalàs que ofereix dos tipus de fermesa segons les teves prioritats.

RODAS

Un matalàs que pots portar al maleter del teu cotxe fins al teu domicili o fins a la teva segona residència.

INDIE

El matalàs Indie s’adapta a tu, perquè només t’hagis de preocupar de tancar els ulls i deixar-te portar. La seva estructura interna de gran ergonomia.

SURUS

Matalàs fabricat amb teixit ecològic reciclat. Un matalàs que s’adapta a tu i al teu ritme de vida.

LAOS

Un matalàs que compleix tots els paràmetres dels nostres processos de qualitat.

KENIA

Al model Kenya es combinen les tecnologies més avançades per oferir-te un descans saludable. L’alçada del matalàs, a més, permet que puguis lluir el capçal que has triat per a la teva habitació.

ZETA

Matalàs pensat per reconvertir el llit dels nostres fills, quan es fan grans i necessiten continuar descansant bé.

NANOS-22

Sabem que el matalàs és fonamental perquè no tinguin cap mena de problema en el seu desenvolupament. És una edat en què estan en plena activitat i necessiten reposar forces quan dormen. Els matalassos Nanos neixen amb aquest objectiu.

NANOS-18

Sabem que el matalàs és fonamental perquè no tinguin cap mena de problema en el seu desenvolupament. És una edat en què estan en plena activitat i necessiten reposar forces quan dormen. Els matalassos Nanos neixen amb aquest objectiu.

BABY

Carcassa de molls que ofereix una òptima resistència i flexibilitat a la pressió de la petita anatomia, fet que origina una fermesa ideal per al descans del nadó.

DUBTES FREQÜENTS SOBRE ELS MATALASSOS DE MOLLS

En primer lloc, cal saber que una tecnologia no és millor ni pitjor que una altra: els matalassos de molls són tan bons per a l’esquena com els d’escuma i les propietats bàsiques seran les mateixes.

No obstant això, la comoditat, el confort i les característiques principals i tècniques seran diferents en funció del tipus de matalàs que escollim.

El que sí que convé saber és que si canvies a una tecnologia diferent, trigaràs unes quantes nits a apreciar la comoditat, fins que el teu cos s’hi acostumi.

Tot i això, l’elecció d’un matalàs de molls et promet una ventilació excel·lent i una perfecta independència per dormir. Per no equivocar-te a l’hora d’escollir, t’has de fixar bé en el tipus i el número de molls.

Molles bicòniques

Els molls bicònics, també coneguts com a molls lliures, són similars a la lletra X, amb forma de rellotge de sorra.

Són molt resistents i estan units per fils d’acer per proporcionar un confort dinàmic amb una suavitat als extrems i una lleugera pressió al centre del matalàs. Aquesta és la tecnologia tradicional d’aquest tipus de matalassos.

El principal avantatge d’aquest tipus de molles és la gran resistència a la pressió. Això significa que són més adequats per als dorments més pesats, evitant l’efecte «bol» al matalàs, la qual cosa suposa una comoditat important.

D’altra banda, aquest moll pot semblar massa ferm per a una persona amb un cos més petit. Si sou dos, opteu per una versió ferma i penseu a afegir un sobrematalàs.

Molles ensacades «de butxaca»

Els molls ensacats estan tancats en una bossa. Ofereixen una excel·lent independència per dormir, adaptant-se perfectament a la morfologia de cada dorment. Això vol dir que cada persona pot dormir tranquil·lament sense que els molestin els moviments de l’altre.

A més de la independència, els molls ensacats proporcionen un suport ergonòmic punt per punt, alleujant la pressió a les zones més sensibles del teu cos. Molts fabricants ofereixen una zonificació encara més específica amb, per exemple, l’estovament de la zona de les espatlles i l’enfortiment de la zona lumbar.

Això millora la ventilació i perllonga la vida útil del matalàs. Per això, alguns fabricants ja només ofereixen aquesta tecnologia de matalassos de molls, que garanteix una veritable qualitat de son.

Molles multicòniques

Els molls multicònics (tecnologia registrada pel fabricant Epeda) estan units per un únic fil d’acer teixit en espiral, per a un suport més homogeni que amb els molls bicònics.

Aquest tipus de tecnologia ofereix un confort dinàmic, una excel·lent ventilació i un suport uniforme a tota la superfície del matalàs. No obstant això, aquestes molles són menys eficaces en termes d’independència del son.

Aquest és un criteri de selecció important per a un matalàs de molls més còmode.

Un elevat nombre de molls millora la distribució dels punts de pressió al cos, independentment del teu pes. Proporciona un confort òptim i equilibra el desgast, augmentant així la vida útil del producte. Un matalàs de qualitat de 140×190 tindrà entre 682 i 1272 molls i un matalàs de 90×190 tindrà entre 324 i 434.

Aneu amb compte en comprar: sovint un matalàs més barat significa un nombre menor de molls. Això suposa un estalvi a cost de la teva comoditat i de la durabilitat del teu llit.

Lelecció dun bon matalàs de molls també depèn de la qualitat dels seus materials, que determinen en gran mesura la comoditat del mateix. Com més gruixut sigui el matalàs, més còmode resultarà.

També cal parar esment al tipus de material utilitzat. Per als més fredolics, serà ideal un teixit de llana a la part d’hivern, mentre que a la part d’estiu es preferirà el lli. Finalment, els farcits de materials naturals t’aportaran altres avantatges: propietats termoreguladores en el cas de la llana i absorció de la humitat en el cas del cotó.

El suport depèn del gruix del filferro d’acer dels molls del matalàs. Com més gruixut sigui el filferro, més ferm serà el suport, mentre que un filferro més fi proporcionarà un suport més suau.

En funció de les teves necessitats morfològiques, el matalàs pot ser semiferm (o suau), ferm o molt ferm. El suport mitjanament ferm és per a les persones més petites, mentre que les més pesades necessitaran un suport molt ferm. Tingues en compte que les escumes i els farcits entre els molls i el ticking et protegeixen dels molls i també influeixen en el confort del matalàs (suau, envoltant o tònic).

TAMBÉ PODEN INTERESSAR-TE AQUESTS MATALASSOS

Relax

Matalassos de làtex

MATALASSOS DE LÀTEX Sistema de descans elaborat a partir d’un exclusiu procés d’escumació de caràcter natural i ecològic a causa de la procedència de l’arbre

VEURE MÉS »
Relax

Escumats

MATALASSOS D’ESCUMACIÓ TÈCNICA Amb els matalassos que trobaràs a l’interior d’aquest catàleg, hem aconseguit crear diferents experiències sensitives i oferir a cada persona la que

VEURE MÉS »
Obrir xat
Hola, En què et podem ajudar?
Hola, 👋
En què et podem ajudar?