KYRO

Creat per prevenir i ajudar les persones que pateixen mals d'esquena.

Un matalàs creat per a aquelles persones que busquen prevenir mals d’esquena, i també per millorar la vida d’aquelles que ja els pateixen. Està compost per 7 zones ergonòmiques que permeten adaptar la superfície del matalàs al cos per a un descans integral. Dotem la curvatura de l’esquena d’un suport específic perquè cada part de la columna reposi de manera adequada i facilitar així la descompressió entre els discos intervertebrals. Afavoreix la relaxació muscular i millorar la circulació sanguínia. El teixit amb propietats antiestàtiques evita l’efecte de càrregues elèctriques negatives per al teu cos. Com que no genera pressió, proporciona una acollida progressiva amb una temperatura òptima per evitar la sudoració. Una gran elecció que la teva esquena agrairà.

TECNOLOGIA

Tecnum

TEIXIT

Stretch

ZONES DE DESCANS

7 Zones

TRACTAMENT

Antiestàtic

REFORÇ PERIMETRAL

Si

ALTURA

28 cm

DIBUIX

Tapa-Tapa

SENSACIÓ

Fermesa

Alta

Transpirabilitat

Molt alta

COMPONENTS DEL MATALÀS

  1. Teixit
  2. Visco Grafè
  3. HR Super Soft
  4. Teixit Protector
  5. Nucli Tecnum
  6. HR Air Plus

DUBTES SOBRE MATALASSOS PER A ESQUENA SANA

Despertar dolorosos, una esquena que sembla melmelada. El primer instint és culpar el nostre llit. Entre làtex, escuma i molls ensacats o bicònics, t’ajudem a trobar el matalàs que necessites.

Voleu canviar llit, però la gran quantitat d’opcions és confusa. Quin matalàs has de triar i què t’has de fixar si pateixes de mal d’esquena crònic?

No hi ha dubte de la relació estreta entre el son i el mal d’esquena, sobretot durant la segona part de la nit reservada al son REM. Aquesta darrera, més superficial, és per tant més fràgil en cas de problema inflamatori.

Les observacions clíniques han demostrat que un mal llit fa que un sigui més sensible a aquests dolors. A més, amb els nous matalassos hi ha menys activitat muscular, per la qual cosa hi ha menys microdespertars.

Com a precaució, convé recordar que, encara que un millor matalàs de llit pot proporcionar un descans millor, no pot ser l’única resposta a les nombroses causes dels problemes d’esquena.

No és tant la tecnologia utilitzada -làtex, molls o escuma- allò que explica, i els especialistes del son diuen que ni tan sols és tan important. Al seu lloc, t’has de centrar en les qualitats intrínseques del matalàs, sense oblidar que la base proporciona una bona ventilació a la roba de llit.

És millor si fa joc amb el matalàs i, si té llistons, si estan prou estrets: com a mínim espaiats estiguin els llistons, millor serà el suport.

Fermesa: ni massa tova, ni massa dura

La idea que un matalàs molt ferm seria bo per a l’esquena, o que una taula entre el matalàs i el somier faria que tot fos millor no és certa. Si et bellugues molt durant la nit i pateixes de dolors inflamatoris, et passaràs el temps despertant-te en un matalàs massa rígid per acomodar els punts de pressió del cos.

Confort: una certa suavitat

Sigui quina sigui la tècnica utilitzada, aquesta és la fórmula que cal recordar. Una primera impressió de confort, amb una certa suavitat; una segona impressió de suport correcte per a totes les parts del cos, especialment als seus punts de pressió com les espatlles, les natges, etc. Aquest és lobjectiu. Sense oblidar el gruix del matalàs: com més gran sigui la seva densitat, millor absorbirà els moviments nocturns.

Regulació de la temperatura

Es tracta d’una dimensió en què no pensem gaire, però que és essencial. El matalàs ha de permetre una bona regulació de la temperatura corporal per garantir un son satisfactori. Si tens massa calor, dorms malament i el llindar del dolor s’altera. El mateix s’aplica si tens molt de fred. Els materials naturals (llana, cotó) solen garantir un millor intercanvi tèrmic.

Les dimensions correctes

No has de triar un matalàs massa petit, encara que l’espai on l’hagis d’instal·lar no sigui gaire gran. Es recomanen matalassos de 160 o fins i tot 180 cm. Si un dels dos membres de la parella es mou molt, inevitablement alterarà la qualitat del son de l’altre i accentuarà el dolor en alterar la comoditat amb què dorm la seva parella.

El component del plaer

No cal ignorar el caràcter subjectiu de lelecció. Tot és una qüestió de sentiment. Però el plaer és un component essencial en la qualitat del son i no s’ha de descuidar.

El làtex, els molls i l’escuma tenen cadascun les seves característiques específiques. A continuació, us presentem un resum d’aquests diferents tipus de matalassos.

Làtex per a una millor ventilació

Originalment era un material natural elaborat a partir de la saba de l’arbre de l’hevea, però en la majoria dels casos es tracta d’un compost sintètic, les característiques del qual són més conegudes.

Per què serveix? Se sol recomanar en cas d’al·lèrgies. A més, té excel·lents propietats de ventilació, per la qual cosa és especialment adequat per a les persones que suen molt durant el son.

Molles per a un suport dinàmic o homogeni

Hi ha diverses propostes amb la mateixa tecnologia: molls embutxacats, els més clàssics; molls bicònics, eixamplats a la base i tensats al centre; o els famosos molls «multiespiral» de la marca Epéda, realitzats amb un fil continu.

Els molls embutxacats permeten que dues persones dormin de forma independent. Les molles bicòniques ofereixen un suport dinàmic per als que es mouen molt. Els multiespiral prometen una sensació de suport més uniforme.

Escuma per a la memòria

L’escuma de poliuretà ofereix qualitats diferents de les utilitzades en el passat. Gràcies al seu sistema de bresca, l’escuma permet modular fàcilment els punts de contacte del cos. L´escuma amb memòria s´adapta a la forma del cos. Tot i això, s’endureix amb el fred i s’estova amb la calor.

TAMBÉ PODEN INTERESSAR-TE AQUESTS MATALASSOS

Relax

Matalassos de làtex

MATALASSOS DE LÀTEX Sistema de descans elaborat a partir d’un exclusiu procés d’escumació de caràcter natural i ecològic a causa de la procedència de l’arbre

VEURE MÉS »
Relax

Matalassos de molls

MATALASSOS DE MOLLS Sistema de descans elaborat a partir de molls que es caracteritza per donar fermesa i estabilitat. Combinant-se amb diferents tecnologies s’aconsegueixen diferents

VEURE MÉS »
Relax

Escumats

MATALASSOS D’ESCUMACIÓ TÈCNICA Amb els matalassos que trobaràs a l’interior d’aquest catàleg, hem aconseguit crear diferents experiències sensitives i oferir a cada persona la que

VEURE MÉS »
Obrir xat
Hola, En què et podem ajudar?
Hola, 👋
En què et podem ajudar?