CENTRES ESPECIALITZATS EN EL DESCANS

NATURAL ART 30

Català CA English EN Español ES

NATURAL ART 30

Fermesa (1 a 10): 8
Suport: Molles ensacades
Confort: Capa Làtex TA
Confort Plus: Funda encoixinada en cotó orgànic
Propietats: Termorregulador
Alçada Total: 28 cm

Fermesa (1 a 10)  (1 suau – 10 ferm)

> MODEL: Tancat a una cara

> NUCLI: Làtex TA, micro molls ensacats individualment i escuma suport

> TEIXIT: Teixit Jacquard elàstic

> ENCOIXINAT: Cotó 100% Natural + amortidor

> ALÇADA TOTAL AMB FUNDA: 28 cm

> GRAU DE FERMESA: Mitjà / Ferm

Làtex certificat FSC®: la certificació del Forest Stewardship Council® garanteix que els productes amb el certificat FSC es produeixen amb materials de boscos gestionats de manera responsable i proporciona transparència i traçabilitat a tot el procés a través d’organitzacions de control com Rainforest Alliance.

Número de llicència de Latexco FSC® C139425.

L’acabat amb teixit Jacquard elàstic encoixinat amb cotó natural és com el propi art, un luxe per als sentits. A la seva capa de confort trobem Làtex TA, Làtex Talalay, destinat a proporcionar una sensació suau però molt estable, a més de millorar la resiliència, ventilació i dissipació tèrmica del matalàs.
NA´30, igual que NA´20 compta amb els fonaments més sòlids del sector gràcies al reforç perimetral més robust existent al mercat. Això millora la vida i la resiliència dels molls ensacats que suporten l’estructura. El nucli de molls ensacats individualment conjuga la tradició amb la utilitat per permetre una correcta independència de llits. Passats els anys no cal demostrar que el que és bo sempre torna.

TAMBÉ PODEN INTERESSAR-TE AQUESTS MATALASSOS

Dicon

WIND

WIND Fermesa (1 a 10): 7  /  Suport: Espumació HR d’última generación  /  Confort: Capa Viscoelàstica vegetal  /  Confort Plus: Dissipació d’humitat  /  Propietats: Protecció

VEURE MÉS »
Dicon

PALERMO

PALERMO Fermesa (1 a 10): 7Suport: Espumació HRConfort: Capa ViscoelàsticaConfort Plus: Funda encoixinada en visco-suau i HipersoftPropietats: Màxima adaptabilitatAlçada Total: 27 cm Fermesa (1 a

VEURE MÉS »
Dicon

ORGANIC

ORGANIC Fermesa (1 a 10): 9  /  Suport: Espumació HR  /  Confort: Capa Viscoelàstica  /  Confort Plus: Funda encoixinada en visco-suau i Hipersoft  /  Propietats:

VEURE MÉS »
Obrir xat
Hola, En què et podem ajudar?
Hola, 👋
En què et podem ajudar?