CENTRES ESPECIALITZATS EN EL DESCANS

Matalassos per a esportistes

Català CA English EN Español ES

IONIC

El matalàs per als més actius, aquells que busquen una recuperació total per donar el millor de si mateixos.

Dissenyat per a aquelles persones que busquen un descans reparador després de la pràctica esportiva, o una jornada laboral estressant. Hem creat per a tu un matalàs d’altíssima adaptabilitat i molt transpirable. Quan destines un període de temps a dormir el cos recupera energia. Per això hem tingut en compte la correcta posició de la teva anatomia, oferint-te un suport ergonòmic, amb zones específiques dissenyades per a cada part del teu cos, i dotat d’una bona ventilació, tant exterior com interior, gràcies a la planxa de làtex perforada. El seu teixit Ion Repair genera beneficiosos ions negatius mentre descanses. Amb Ionic cada matí t’aixecaràs recuperat per fer front a nous reptes. Per elaborar aquest matalàs, s’han tingut en compte les opinions de professionals, fisioterapeutes i tests d’esportistes.

TECNOLOGIA

Moll
Ensacat+Làtex

TEIXIT

Stretch

ZONES DE DESCANS

7 Zones

TRACTAMENT

Ion Repair

REFORÇ PERIMETRAL

Si

ALTURA

30 cm

DIBUIX

Tapa-Tapa

SENSACIÓ

Fermesa

Mitja alta

Transpirabilitat

Molt alta

COMPONENTS DEL MATALÀS

  1. Teixit
  2. Visco Grafè
  3. HR Super Soft
  4. Teixit Protector
  5. Planxa Làtex
  6. HR Firm Supersoft
  7. Carcassa Molles Ensacats
  8. HR Air Plus

DUBTES FREQÜENTS SOBRE ELS MATALASSOS PER A ESPORTISTES

Els esportistes consumeixen molta energia quan fan la seva activitat física favorita, així que han de dormir bé.

Si ets corredor o nedador, si jugues a tennis o futbol, ​​has de triar un matalàs adequat. Has de satisfer les teves necessitats i proporcionar-te un somni còmode i reparador.

Un estil de vida molt actiu no requereix les mateixes necessitats que un estil de vida més calmat i tranquil. Per això, encara és més important triar el matalàs i la roba de llit adequats en general. Des del coixí fins al somier, passant per la funda del matalàs i l’edredó: no s’ha de deixar res a l’atzar.

Us aconsellem que seleccioneu l’equip adequat. T’has de permetre recuperar la teva energia i també alleujar qualsevol dolor que puguis estar experimentant com a resultat dels teus esforços. Després d’una nit de son, hauries de ser capaç de tornar a entrenar sense que el teu rendiment es vegi afectat.

Per garantir un bon descans nocturn, el millor és triar un matalàs que respongui a les necessitats específiques dels esportistes. Els matalassos de molls, escuma viscoelàstica i làtex solen cobrir aquestes necessitats.

Per assegurar una bona recuperació, l’esportista també pot triar el matalàs segons les preferències. Per això, pots tenir en compte la comoditat i la fermesa del matalàs.

El confort del matalàs ve definit pel gruix del mateix, però també pel material del que està fet. La suavitat del matalàs defineix la sensació de confort que es té en ficar-se al llit. En general, com més gruixut és el matalàs, més suau és.

Se sol dir que per dormir bé cal triar un matalàs ferm per tenir un bon suport. Tot i això, aquest criteri es deixa a l’elecció de cadascú, sigui esportista o no.

No hi ha una fermesa específica per triar quan es fa molt esport. No obstant això, heu de tenir en compte que la fermesa defineix el suport que ofereix el matalàs. Per tant, cal triar una certa fermesa quan és esportista, per relaxar els músculs després de l’exercici.

Seguint aquests consells podreu comprar el millor matalàs per a esportistes del mercat.

El matalàs d’escuma amb memòria és òptim per als esportistes. S’adapta a tota mena de cossos i ofereix un bon suport.

Fabricat amb escuma natural, el matalàs dʻescuma amb memòria ofereix flexibilitat i elasticitat als esportistes, ja que sʻadapta perfectament a la forma del cos del dorment. Perfecte per als que fan molt esforç, ja que proporciona un cert suport als esquelets i als músculs.

Els avantatges del matalàs d’escuma amb memòria són nombrosos, però entre els més importants destaca la capacitat per absorbir els punts de pressió. Això no només permet que els músculs es relaxin completament, sinó que també ho faci la pressió arterial. D’aquesta manera, els músculs molt estressats dels esportistes es beneficien de les millors condicions de recuperació.

A més, triar un matalàs que s’adapti a la teva morfologia evita problemes d’esquena. Amb un matalàs d’escuma viscoelàstica, la teva columna vertebral es troba en una posició ideal. I com que els punts de pressió es redueixen, no patiràs dolors per estar estirat. Quan t’aixequis al matí, podràs sortir a córrer o entrenar sense haver d’esperar.

Si ets un esportista, hauries de triar sempre un llit natural per obtenir més comoditat. Un matalàs de làtex, per exemple, et pot oferir molts avantatges per dormir.

El làtex és un material eficaç per absorbir la calor i la humitat. Amb ell, podràs dir adéu al problema de la humitat i la condensació. Tant tu com el teu matalàs us mantindreu secs.

Si tendeixes a transpirar molt, aquest és també el tipus de matalàs per a tu. No està tractat químicament i és naturalment hipoalergènic i antibacterià. Per tant, també és especialment adequat per a les persones sensibles.

I per conservar el teu matalàs durant més temps, pots posar-li un protector de matalàs, que és molt higiènic en proporcionar una capa addicional entre el teu cos i la funda del matalàs.

TAMBÉ PODEN INTERESSAR-TE AQUESTS MATALASSOS

Relax

Matalassos de làtex

MATALASSOS DE LÀTEX Sistema de descans elaborat a partir d’un exclusiu procés d’escumació de caràcter natural i ecològic a causa de la procedència de l’arbre

VEURE MÉS »
Relax

Matalassos de molls

MATALASSOS DE MOLLS Sistema de descans elaborat a partir de molls que es caracteritza per donar fermesa i estabilitat. Combinant-se amb diferents tecnologies s’aconsegueixen diferents

VEURE MÉS »
Relax

Escumats

MATALASSOS D’ESCUMACIÓ TÈCNICA Amb els matalassos que trobaràs a l’interior d’aquest catàleg, hem aconseguit crear diferents experiències sensitives i oferir a cada persona la que

VEURE MÉS »
Obrir xat
Hola, En què et podem ajudar?
Hola, 👋
En què et podem ajudar?